Nagy kedvencünk a palacsinta. Sütése alkalmával több hibát is elkövethetünk. A hozzávalók, a pihentetés ideje, a serpenyő fajtája, a sütés módja, mind lényeges aranyszabályok alapján műkdik. Az összes szükségeset csokorba szedtünk. Bónuszként elárulunk egy szuper összetevőt, amellyel puha, vékony, továbbá mennyeien ízletes lesz a palacsinta.Ahhoz, hogy ne ragadjon le, releváns tudni, mi ne kerüljön bele, valamint mitől lesz finom, megfelelő állagú a tészta.
Soha többé nem ragad le a palacsinta
A liszt mennyiségéhez jó számú tojást használj. Ha elspórolod, állás t követően a maradék palacsinta szívós lesz.
A tojáshoz a tésztába elsőként tegyél pár evőkanálnyi tejfölt. 1 tojáshoz 2 evőkanál tejfölt. Ettől olyan puha, olyan ízes lesz, hogy mindenki csodájára jár. Szép vékony palacsintákat süthetsz belőle, valamint nem fog leragadni.
A hír nem ért véget! Folytatáshoz használd a KÖVETKEZŐ OLDAL gombot!